perjantai 18. tammikuuta 2013

Kylmää

Terve taas! Täällä on kuulkaas vierähtänyt viikko ihan hurauksessa, enkä ole iltaisin jaksanut muuta kun töllöttää telkusta kaikkia laatuohjelmia. :D

Koulussa on ollut hulinaakun on uusi jakso alkanut joulun jälkeen ja harjoittelu vaan lähenee. Sain muuten taas B.n siitä tentistä, joka oli ennen joulua ja josta en yhtä kyssäriä ymmärtänyt. Eli ymmärsin vissiin ainakin suunnilleen. ;) Ysi oppilas oli saanut A.n eli ei voi olla kun tyytyväinen. ( pitää vähän leuhkia tänne....)

Meillä on tosiaan viikon päästä kahden viikon opettajaharjoittelu koulussa. Pääsin onneksi kouluun, joka on tossa noin 20 minuutin matkan päässä. Toivottavasti ehdin harjottelut tekemään, ettei tarvitse siellä koululla alkaa sitten synnyttämään. ;) Joo mutta nyt on sitten ollut ahkeraan meidän oppilaiden opetustunteja, joten aktiviteettiä on piisannut. :) Tänään oli mm. hiihtoa. Joo en ollut suksien päällä, vaikka olisi mieli tehnytkin. Piiiiikkasen oli muuten kylmä tuolla hiihtomestassa. - 18 näytti mittari vaikka vaan noin 15 minuuttia ajomatkaa täältä meiltä, jossa miinusta on kymmeneisen astetta.


Jouduin kuitenkin lähtemään tunnilta aiemmin, sillä päikkäristä soitettiin, että Enni on kipeä. Niimpä tietysti. Viime yö kyllä enteilikin sairastumista. EI tullut montaa tuntia unta kummallekaan. Vein Ennin kuitenkin päikkäriin, koska aamulla tyttö oli ihan normaali pirteä itsensä, ruoka maistui ja lämpöäkään ei ollut. Huomenna meillä olisi koulun juhlat, joten saa nähdä miten niiden käy. :(  Katellaan huomenna.

Koulun ja päikkärin lisäksi ollaan tällä viikolla käyty Ennin jumpassa ja vähän kyläilemässäkin. Niin ja joka aamu ollaan ihailtu sinistä taivasta ja keväisiä kukkia keittiössä ( jotka on minulle aivan epätavallisesti säilyneet nättinä jo viikon). Tajusin muuten, että vaikka taivas on ollut sininen koko viikon, ei aurinkoa tuolla keskustassa laakson pohjalla paljon näy. Ei kyllä koulullakaan, joka taas sijaitsee vähän varjopuolella. Ihan outoa. :D Tai ihan loogista mutta en tosiaan ole tottunut tämmöiseen. Onneks sentään asutaan aurinkorinteillä, joten meille paistaa aurinko jos vaan kotona satutaan päivällä olemaan. :)
Niin ja piti perua tämän päivän käynti Jordmorille kun tuo neiti tuli kipeäksi. Kokeillaan ensi viikolla uudestaan. Tuntuu kyllä siltä, että vauva on ihan oikein päin. Näin päättelen potkujen perusteella ja olen ihan erilailla nyt tunnutellutkin mahaa ja vauvan asentoa.

Tämmöstä tällä kertaa. :) Hyvää viikon loppua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti