torstai 24. tammikuuta 2013

Vk 36

Viikko 36 +2 täällä meneillään ja kävin jordmordilla tänään. Kaikki oli erittäin hyvin ja vauvakin loikoili ihan oikein päin. Mikä helpotus! Tuskin pieni siellä enää kuperkeikkaa meinaa tehdä. Maha oli 35 cm eli iso. :D Painoa tullut kilo lisää eli noin 16 kiloa nyt plussaa lähtöpainoon.
Tänään meillä oli koulussa kahden ryhmän lentopallo turnaus ja meidän joukkue selviytyi toiseksi! Hyvä me. ;) Kerran sain pallon naamaan mutta muuten selvisin ehjänä. Nyt meillä ei sitten olekaan muuta aktiviteettiä kun se harjoittelu ennen vauvan tuloa.
Nii ja eilen juhlittiin Ennin nimipäivää herkuttelemalla jätskillä! Tänään tuli mummojen paketin perille niin herkuteltiin vähän lisää. Kiitos kovasti!5 kommenttia:

 1. Alkaa olla uuden tulokkaan tulo lähellä siis!! :) Muuten, tokassa lauseessa "kaikki" oli kääntynyt "kakki" muotoon, yleensä en tällaisia edes huomaa kun itsellänikään ei ole suomeksi spell-checkiä, mutta nyt pisti silmään ja hymyn huulille. :) Siis ihan hyvässä mielessä!

  VastaaPoista
 2. :D Voi ei! :D En voi lopettaa nauramista! Kiitti kun huomasit, pitää heti korjata.

  VastaaPoista
 3. Oi elätte jänniä aikoja:) Onnea loppuraskauteen. Maha on kyllä valtava kun itse olet noin hoikkeliini:) Saatko nukuttua sen kanssa?

  VastaaPoista
 4. Kiitos tsempeistä! Sitä tarvitaankin. :) Yllättävän hyvin antaa tämä nukkua vaikka ainoastaan toisellä kyljellä. Muuten on aika moinen meno...

  VastaaPoista
 5. Huii hirmu iso masu!!! :) joko se pikkunen sieltä kohta putkahtaa ulos?? oon kyllä nyt ihan innostunut tästä bloggailusta, niin kivaa kun voidaan seurailla toistemme elämää vaikka ollaankin ihan eri puolilla maailmaa!

  VastaaPoista