keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Bergen
Saatiin H:n olkapää kuvautettua ja päätettiin jäädä yöksi Bergeniin. Shoppailtiin aikamme ja mentiin sitten etsimään hotellia. H oli katsonutkin jo pari valmiiksi, mutta ne olivat täysiä. Oikeastaan hyvä niin sillä sattumalta löydettiin pieni ja kotoisa hotelli . Hotelli oli rakennettu ilmeisesti vaan vanhaan kerrostaloon ja tunnelma oli sellainen vanhan hienostunut. Vähän kun kartanossa ehken. Saatiin vielä samaan hintaan iso kattohuoneisto, jossa oli oma parveke puistoon päin.  Lisään tähän huomenna linkin sinne sivuille kunhan pääsen koneelle. Voin nimittäin suuresti suositella tätä hotellia. Varsinkin Jos täällä on Norjan matkaajia. EDIT: Eli tää hotelli oli tämmönen kun Steens hotel.

Eilen ehdittiin vielä ikeaan ( juu ollaan kunnon ruotsalaisia ) ja tänään shoppailtiin vielä vähän. Jotenkin taas unohtui kuvien näpsiminen kun piti keskittyä Ennin kantamiseen ja sateenvarjon pitelyyn. :D

Ajettiin kotiin toista, hiukan nopeampaa reittiä. Tykkäsin 100 kertaa enemmän siitä eilisestä. Tää oli tylsä kun mikä. Maisemaa kuvailisin parhaiten sanalla tunneli. Ja ei muuta lisättävää. Paitsi että pisin niistä oli 25 kilo-KILO- metriä pitkä!

Nii ja tervetuloa seurailemaan meidän arkea uudet lukijat varsinkin Heli ja Girl-in-Oslo.

Published with Blogger-droid v2.0

1 kommentti:

  1. Kiitos vaan :) On ihan tosi kiva seurata tosiaan toisten Suomalaisten elelyä Norjassa :)

    VastaaPoista