perjantai 16. maaliskuuta 2012

Ideoita

Yritin tähän kuvaan saada näkymään ton vuoren upeita puroja, jotka tulee sulamisvesistä. Mut eipä taina puroset näkyä. Pelkkä tylsä harmaa möhkäle. Nappasin päivälenkillä.
Tässä vaiheessa mäkeä olin AIVAN kuollut. Eikä matka ollut läheskään puolessa. Asutaan siis tuolla ihan ylhäällä.

Ensimmäinen ilta täällä uudessa kodissa kaksistaan Ennin kanssa. H on pelireissulla Oslon tuntumassa ja tulee vasta la-su yöllä. Hyvin on saatu päivä menemään vaikka Enni on tietenkin ollu vaikeempi ku aikoihin. :D Just nukutinkin kiukkupussia reilun tunnin.

Mut joo. Tekis jo mieli laitella kuvia tänne meidän uudesta kodista, mutta en viitti vielä keskeneräistä näytellä. Eilen ompelin koko illan verhoja ja kasailin vanhoista verhoista meidän romuhuoneeseen kaappien peitoksi verhon ja muutenkin fiksailin. Saatiin siitä ihan kiva vieras/työhuone. Ylimääräinen tila ei kai koskaan ole tarpeetonta. :)

Ton romuhuoneen lisäks täällä on vielä melkeinpä kaikissa huoneissa pientä fiksattavaa. Ja sit tietenkin se maalaus. Nyt ollaan päädytty siihen, että maalataan ainoastaan olohuone. Muuten nää värit tuntuu jopa sopivankin tänne. Kuhan vielä pähkäillään. Enkä aio maalata keittiön kaappeja, sillä ne ei olleetkaan niin hirveät kun muistin, ja sillon aiemmin kuvailin. Sisustettiin keittiö sen sijaan kaappeihin ja tyyliin sopivaksi. Sanoisinko hiemän maalaistunnelmaa. :) Aiemminhan meillä on ollut ihan päinvastainen tyyli sisustuksessa, joten ollaan "jouduttu" ostelemaan vähän sitä sun tätä. Samoiten laitoin tänään hirveen tilauksen menemään Panduroon, sillä mielessä pyörii ainakin neljä loistoideaa toteutettavaksi. Nähtäväksi jää, näyttääkö toteutus sitten samalta kun miun päänsisässä. Ajattelin mm. duunata yhden lampun, tehdä hyllykön keittiöön sekä Ennin huoneeseen viiriköynnöksen.

Löysin myös tänään kivan kasan sisustus krääsää tuolta kaupoilta ( Ennin nukutus reissu päätyi hupshups keskustaan kaupoille) ja siksi oli pakko ottaa tuo alempi kuva kun lykin sitä tavaramäärää ja nukkuvaa Enniä ylös kotiin päin. No ompahan ainakin tuo hyötyliikunta hallinnassa - nii ja kävin hakemassa pyöräni H.n jengin stadikalta eilen ja tulee muuten olemaan reidet tikissä kesällä, jos aion alkaa enemmänkin pyöräilemään. Ylöspäin. Vähän olin taas hapoilla.

Ompahan taas sekavaa kirjoittelua mutta pakko kirjottaa tänne muistiin.

Published with Blogger-droid v2.0

2 kommenttia:

  1. On kyllä niin siistit maisemat siellä!

    VastaaPoista
  2. Eikö! Joka kerta kun katon ikkunasta ulos olen ihan lumoissani. :) Pitäis jaksaa ottaa muutama hyvä kuva kunnon järkkärillä niin sais tännekin vähän laadukkaampia kuvia ihasteltavaksi.

    VastaaPoista