sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Projekti nr 1; yrttiruukut

Tosiaan tonne aiemmin listailin niitä tulevia projekteja ja tässä ensimmäinen valmistunut:

Pandurolta tilasin valmiiks maalatut yrttiruukut, koska ne sopii hyvin meidän uuden keittiön tyyliin.


Kokeilin ruukkuihin "decoupage" tekniikkaa, jota olen jo pitkään ihaillut. Nyt sain idean sitä toteuttaa ja ainakin tähän se oli tosi helppo tehdä.


Eli yksinkertaisesti vaan tarvitaan esim. paperiservettejä tai muuta kivaa paperia, pensseli ja tarkoitukseen sopiva lakka/liima. Sitten vaan leikataan paperista mieleissen muotoinen palanen ( jos käytetaan servettiä niin kuoritaan esiin vain se kuvallinen kerros ). Sitten suditaan sitä lakkaa koristeltavan esineen pintaan ja isketään paperi kiinni. Suditaan vielä kerros lakkaa kuvion päälle ja annetaan kuivua. Sitten vielä varmuudeksi uusi kerros lakkaa. Ja vot! Helppoa kun heinän teko ( vaikka en oo kokeillu).


Tässä valmis tuotos. :) Tollanen hempee kukkakuosi. Olen tyytyväinen kokeiluuni, ja tein tota kuviota ainoastaan yhdelle puolelle, niin voi sitten halutessaan kääntää kuvion piiloon. Nyt vaan puuttuu enää yrtit!

Meinaan ehken jatkaa tätä samaa kuviota keittiön hyllykköön. Ja ehken kokeilen tota samaa tekniikkaa siihen olkkarin lamppuun jos uskallan. Eri kuosilla kuitenkin... Nähtäväksi jää.

2 kommenttia:

  1. Onpa ihanan romanttisen ruusuiset ruukut mamma siellä askarrellut :) Sie oot niin taitava!
    -Maria

    VastaaPoista
  2. :D Mie oon! ;) Tossa kun tota taitavuutta niin tarvittiinkin. :D

    VastaaPoista