maanantai 26. maaliskuuta 2012

Velkommen til oss

Ajattelin kuulkaas aloittaa maanantaisarjan! Eli maanantaisin saatte kurkistella meidän uuteen kotiin, joka tässä vähitellen muotoutuu. :) Eli niin kauan kun kurkisteltavaa riittää, niin esittelen meidän kotia. Kun ei teistä kukaan kerta heti käymäänkään ole tulossa.

Aloitetaan esittelykierros pihalta. Vaikka tekemistä siinäkin vielä on.

Tässä autopaikalta portaat meidän pihaan. Asutaan siis tämän talon alakerrasa.

Meidän piha. Oho pyykit jääny kuvaan. :) Mutta kuivu hyvin jo ulkona.

Terassia. Kukat vielä odottavat ruukkuihin pääsyä. Kivaa piharuukkua ei vaan vielä ole löytynyt...
Katellaan jaksanko laittaa jotain istutuksia tonne pihaan. :) Naapurin kissa kuulema meinaa luvatta pihalla juoksennella, eli ei oo ainakaan sit kiva syödä mitään pissistä salaattia....
Jotkut hyvät löhötuolit meinataan kyllä kesäks hankkia, kun ei tohon pihaan kadulta edes näe. NIII JA UUS GRILLI tietenkin. Hmmmmm. Sitä odotellessa.

Mitä haluatte nähdä ensi maanantaina? Siihen saakka;
Tervetuloa mukaan myös Hanna.

Eilen oli muuten H sarjan ensimmäinen peli. Näiden jengi on ruksattu selväksi sarjan häviäjäksi, mutta mutta. Voittohan sieltä tuli. Ja kirkas sellainen. Vastustaja oli viime vuoden viides vissiinkin. Eli vikaan sijaan en ainakaan näin ekan pelin jälkeen usko! Onhan niillä nyt H huippu vahvistuksena. ;)

7 kommenttia:

 1. Kiitos :-)! Mukava tulla kylään, varsinkin tuonne terassille. Täällä sataa märkää lunta kolmatta päivää. Maisema varsin talvinen, lämmintä tosin +3. Elikäs ulkona ei pyykkejä kuivatella ;-)

  VastaaPoista
 2. :) Toivotaan aurinkoista kevättä nopsaan sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää ulkopuoli ja sääkin taitaa suosia :) Toivottavasti meidänkin piha on joskus siinä kunnossa, että siellä voi vain paistatella päivää. Pihaprojekti meneillään...

  VastaaPoista
 4. Kiitos Heli. Ja juu säät on ihanasti nyt suosinut. Ainut että täällä sisällä on ihan himputin kuuma kun aurinko lämmittää. :D Tsemppiä pihaprojektiin!

  VastaaPoista
 5. Eiks ookin! Tervetuloa matkaan Laura!

  VastaaPoista