perjantai 23. maaliskuuta 2012

KettlebellsTää maisema odotti aamulla kun herättiin.

Kävin muuten testaamassa Idrettssenteretin "kettlebells total" tunnin eilen ja tykkäsin. Olikin eka kerta kun kokeilin kahvakuulia. SATSilla sitä mahdollisuutta ei ollut ja ei sitten ole tullut muuallakaan kokeiltua. Tunti oli keskellä päivää, joten yllättäen meitä jumppaajia ei ollut montaa. Eilen niinkin monta kun kaksi. :D No saatiin ainakin henkilökohtaista opetusta. Ensikertalaista ajatellen loisto juttu. Tekniikkaa saikin alkuu hieman miettiä, sillä liikkeet vaativat aivan uudenlaista keskittymistä ja kehonhallintaa, mihin olen esim. BodyPumpissa tottunut. Eli haastetta saa kokeneempikin liikkuja. Se ohjaaja olikin alkuun hauska kun sanoi hetken miun tekemistä kateltuaan et pitäisköhän miun ottaa painavampi kuula kun toi touhu näyttää melkein liiankin helpolta kuulan heittelyltä... Ups. No otin painavamman ja liikkeet alkoivatkin tuntua vähän erilaisilta ja tekniikka napsahtaa kohdalleen. :) Kuulien lisäksi tunnilla yhdisteltiin kehonhallintaa ja liikkuvuutta mm. joogamaisilla liikkeillä. Kokonaisuudessaan miusta hyvä tunti!

Kaiken lisäksi huomasin, että tää ohjaaja "Henri" oli suomalainen. Olinkin tavannut hänen jo kerran aiemmin työhaastattelussa. Rupateltiin hänen kanssaan tovia ja sain ohjaustakin ihan suomeksi. :D Hän on  ammatiltaan ilmeisesti fysioterapeutti ja työskentelee Idrettssentretille päivän viikossa. Muuten asuu suomalaisen perheensä kanssa viereisessä kaupungissa. Hän kutsuikin meidät sinne vierailulle jo heti huomenna. Lähinnä H menisi näyttämään olkapäätään. Mennään ellei H lähde mukaan viikonlopun pelireissulle.

Kävin tietenkin hakemassa sen panduron paketin eilen ja kävi niinkun arvelinkin. Kaksi niistä miun projekteista on jo aluillaan. :) Kuvia sitä mukaan kun valmistuu.

Hyvää perjantaita kaikille! Myö lähdetään Ennin kanssa metsästää pajunkissoja, että päästään tekemään kotiin vähän pääsiäistä.


Published with Blogger-droid v2.0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti