maanantai 6. elokuuta 2012

Makkari

Taas maanantai. Ihan kun se meidän arjessa tuntuis miltään. :D Löhoiltiin vaan rannalla koko aamupäivä. :D Mutta kohta se vaan meidänkin arki muuttuu perus kouluu/töihin kotiin ja nukkumaan arjeksi. Kivaa.

Mutta tässä pitkästä aikaa pieni ( ja pimeä) kurkistus meidän kotiin. Vuorossa meidän makuuhuone. Tai oikeastaan puolet siitä. Mutta kuitenkin.

Tässä näkymä ovelta katsottuna. Paljon huoneesta jää näkymän ulkopuolelle, mutta niin saa toistaiseksi ollakin. :)

Tässä huoneen tämänhetkistä värimaailmaa ( eli kaikkea mahdollista ;) )

Ihana kyltti sai toistaiseksi jäädä yöpöydän tappiin roikkumaan.
Näin meillä nukutaan. On uusi sänky kyllä hoitanut tehtävänsä ja molemmat ollaan koettu selkävaivojen vähentyneen. Duunattiin meille tohon sänkyyn aika iso sängynpääty mutta ei näytä mielestäni mitenkään liian isoslta. Vai? Tehtiin siis vaan puusta kehikko, viritettiin musta kangas siihen ja iskettiin käytävän taulut antamaan väriä muuten pimeään huoneeseen.  Mitä sanotte? Onko noi taulut liikaa vai sopiva väriläiskä?

Samoin ostettiin ikean perus yöpöydät erivärisinä. Toinen pöydistä jää hiemän piiloon, niin halutetssaan pöydän paikoilla voi vaihtaa vähähn ilmettä. Tumma pöytä on myös helppo duunata mieleisekseen... Makkarissa meillä on pitkään ollut ruskeaa ja tummaaviolettia, mutta haluaisin seuraavaan harmaata, hopeaa ja kirkastaviolettia. Pysytään kuitenkin tässä versiossa kunnes muutetaan seuraavaan. Ehkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti