keskiviikko 22. elokuuta 2012

Treffit Suomessa

Pääsyy meidän viikonloppuiseen vierailuun Suomessa oli H:n hyvän ystävän polttarit, joten herraa ei paljon näkynyt meidän loman aikana. :D

Päästiin kuitenkin ihan kahdestaan syömään torstaina ja olikin hyvä ilta. Aurinko paistoi ja ruoka oli extra hyvää. Käytiin ateljé Finnessä ( siinä Arcadian kadulla) syömässä ja siellä oli yllätävän rauhallista 7 aikaan. Nopeasti tulikin ruoka. Heti alkuun saatiin lasilliset kuohuvaa ( miulle yllättäen alkoholitonta - melkein kun aito ;) ). Alkuruuaksi mie otin kylmän avomaankurkkukeiton ja se menee muuten maistamieni ruokien top 10 ihan keposeen!!! En olis uskonut! Siinä oli joku ihanan koukuttava maku ja H:kin tykkäsi kovasti. Pääruuaksi tilasin kalaa ja se maistui myös - tosin en ole kanttarellien suurin ystävä, joten ne jäi syömättä. Jälkkäriksi valikoin suklaisen vanilja jäädykkeen ja H lakritsi paahtovanukkan! Se oli herkkua!

Morooo

Päivän kala. Kaikissa miun annoksissa oli muuten eläviä kukkia. Aika ihana!

H:n liha. Ois muuten pitäny ottaa kuva siitä keitosta. Arvatkaa kuolaanko sitä täällä...

Semmonen oli meidän treffi-ilta. Turhaan jopa kiirehdittiin "kotiin" kun Anni ( Ennin kummi ja H.n sisko) oli saanut Ennin kiltisti nukkumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti