perjantai 10. elokuuta 2012

PÄikkärissä osa 2

Tänään oli meidän eka varsinainen päikkäripäivä. Mentiin sinne jo vajaa 9 ja heti alkoi Enni leikkimään. Vajaan tunnin päästä tädit arvelivat, että minä voisin lähteä pariksi tunniksi pois. No mikäpäs siinä.

Olisinmpa tajunnut pakata treenikamat mukaan niin oisi kerrankin saanut aamutreenin treenattua. :D No pyörin sitten kaupoissa ja kahvilassa sen ajan - vaikka olisihan sitä voinut kotiinkin mennä. Oli kyllä vähän outoa ihan rauhassa vaan pyöriä tuolla kylällä.... :D


"Aamupalaa" rauhassa nautittuna

Menin takaisin siinä yhdentoista jälkeen ja Enni istui siellä ruokapöydässä tätin sylissä ja itkusilmässä. Suru oli tullut kun oli pakko tulla ulkoleikeistä sisään. Ruoka ei tietenkään ollut myöskään maistunut ( vaikka pakkasin mukaan Ennin lempiruokaa eli makaroonilaatikkoa) ja suru oli taas tullut kun olisi pitänyt istua vauvojen tuolissa. Heti kun neiti pääsi minun syliin alkoi ruoka maistumaan ja jotain hymyn tapaistakin taisi tulla. 

Lautasen tyhjentyessä alkoi E jo keikistelemään tarhatädeille ja oli taas oma iloinen itsensä. Kysyin siinä samalla Enniltä, että oliko ollut kivaa ja vastaus oli joo. Tai siis ENnin joo eli nyökytteleminen ja naurahtaminen. Kysyin myös mitä he olivat tehneet niin Ennin näytti sormilla, että olivat laulaneet. Enni siis aina näyttää sormilla esim. miten hämähämähäkki kiipeää kun haluaa, että se laulu lauletaan. :D JA kyllä vain - ennen ulkoilua heillä oli ollut lauluhetki. 

Yritin vielä saada ruuan jälkeen Enniä nukkumaan sinne vaunuihin, mutta arvaatte varmaan ettei siitä tullut mitään. :D Nätisti E rupesi vaunuihin köllimään ja möyrikin siellä puolisentuntia kunnes alkoi leikkimään ja pelleilemään. Kokeillaan maanantaina uusiksi. Ehken tädit saavat neidin helpommin unille. Niin ja on siellä mahdollisuus nukkua matkasängyssä, vaikka luulen, ettei se sen helpompi vaihtoehto tule olemaan. Eiköhän se tästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti