lauantai 29. syyskuuta 2012

Barneidrett

Keskiviikkona sitten mentiin kokeilemaan sitä barneidrettiä. Enni tykkäs kovasti. Itse olin hieman pettynyt siihen,ettei siellä ollut mitään ohjattua tekemistä. Eihän nyt 0-3-vuotiaat varmaan niin hirveasti mitään jaksa, mutta edes alussa ja lopussa vaikka...

Sali oli viritelty täyteen erilaisia liikuntavälineitä ja niistä oli mm. tehty erilaisia ratoja, joita sai kokeilla. Lisäksi oli tietenkin palloja ja muita heiteltäviä. :D Ja riippumis köydet oli Ennistä ihan huippua.

 Kait me mennään silti ensi viikollakin kun tyttö pääsi kerrankin riehumaan ja juoksemaan päättömänä ympäri salia. :)

Nii  ja tänään olin kuulkaas ahkera opiskelija ja opiskelin kaverin kanssa muutaman tunnin täällä meillä. :D Saatiin jotain jopa aikaiseksikin. Suklaakeksejä nimittäin. ;) No vähän muutakin.

3 kommenttia:

 1. Me ollaan käyty perhejumpassa siitä asti kun Neiti täytti 1 vuotta. Ihan vertailuna kun sua saattaa kiinnostaa: Siellä tunnin rakenne koostuu alun loruleikeistä ja leikin kautta tutustumisesta tunnin teemavälineeseen (esim. hernepussi, pallo, jne.). Sitten on temppurata, jota on aina osin sovellettu tunnin välineteemaan ja lopussa taas pari loruleikkiä. Ja kesto siis 45 min. Ehkä 1/3 tunnista on ohjattua ja 2/3 omaa tekemistä ohjaavassa ympäristössä. Se on ilmeisesti joku Nuoren Suomen konseptitunti.

  Ennen sorruin ammattitautiin, eli observoimaan tuntia kokoajan tietyllä tasolla, mutta nykyään osaan antaa jo hetken viedä ;)

  VastaaPoista
 2. Heh, nyt kun luin ton mun tuntikuvauksen, niin se ehkä kuulostaa himpun verran paremmalta kuin mitä on. Toi on ehkä vähän niinkuin sen tädin tuntisuunnitelma ja toteutus saattaa sitten olla enemmän tai vähemmän sekamelskaa :D

  VastaaPoista
 3. Toi kyllä kuullostaa hyvältä! Just tommosta pientä ohjattua olisin kaivannut....

  VastaaPoista