sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Me&i

Mekin käytiin vihdoin katsastamassa Me&i:n syysmallisto perjantaina. Tarttuihan sieltä muutama juttu matkaan. :D

Ennille lämmin pöllötunika;

Vauvalle nallepöksyt;Ja äitille lämmin tunika syksyyn. Tänne mahtuu mahakin sopivasti kasvamaan. Itse tykkään enemmän mekoista ja sukkiksista mahan kanssa kun sitten mammapöksyistä.


7 kommenttia:

 1. Voi ku kaunis tuo tunika! Näyttää varmasti somalta vauvamahan kanssa! ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos Heli! Odotellaan täällä tilausta saapuvaksi.

  VastaaPoista
 3. Olen lueskellut blogiasi ja yrittanyt kommentoida monta kertaa. kokeillaan taas:) Ai teidan suunnalla on me&i myyja:) Oliko kivat kutsut? Itse olen myyja taalla Kirkenesissa.

  VastaaPoista
 4. No nyt onnistui:) Sinulla on tuo "sanantunnistin" ja siina on usein tosi vaikea selkoisia sanoja, joten olen varmasti kirjoittanut vaan vaarin. Sen saa otettua poiskin.. minulla esim ei ole sita eika ole koskaan tullut mitaan roskapostia tms.

  VastaaPoista
 5. Oli tosiaan kivat kutsut, vaikka meitä oli vaan viisi vierasta siellä. Yhdellä oli lapsikin mukana niin hän sai toimia meidän mallina siellä. Voi että kun melkein kaikki tyttöjen vaatteet olisin halunnut tilata!!! Hei ja hyvä kun muistutit tosta roskaposti tunnistimesta! Itse aina hermoilen sen kanssa kun kommentoin muiden blogeja ja aina mietin että pakko ottaa itseltä pois kun se on niin hermostuttava!!! Teempä sen saman tien! Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Hei, mites muuten ultrassa meni?

  VastaaPoista
 7. Moikka. Ultra on vasta torstaina. Sain sen siirrettyä tänne.:)

  VastaaPoista