keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Godkjent!

:)   :)   :)   :)   :)   :)    :)    :)    :)    :)    :)   :)    :)    :)    :)    :)    :)   :)    :)     :)    :)    :)   :)      :)    :)    :)    :)

Täällä yksi happy happy happy. :D  Meidän on pitänyt palauttaa tähän mennessä kaksi kirjallista tehtävää kouluun. Ensimmäinen oli Friluftlivin kolmen sivun sepostus turvallisuudesta ja riskeistä kanotoinnissa sekä omista kokemuksista vuoriretken jälkeen ja toinen oli Urheilunhistorian ja yhteiskuntaopin noin viisi sivuinen teksti. Tässä jälkimmäisessä oli valittavana kaksi aihetta ja minä valikoin Naisten aseman ja merkityksen norjalaisessa urheilussa vuosina 1850-2011. Molemmat tehtävät kirjoitin ruotsiksi ja tein ne ihan mielelläni.

Eilen saatiin tulokset ensimmäisestä ja tänään toisesta. Molemmat meni kirkkaasti läpi ja sain jopa paljon kehujakin. :D Heti pitää tänne tulla ylpeilee. :D Mutta iso juttu minulle näin ensimmäisiksi arvosteltaviksi tuotoksiksi vieraalla kielellä!!! Eli vähän saa itteensä kehua! ( tuun sitten itkee kun en pääse tenttiä läpi. ;) )  Mm. tällästä ne oli kirjottanu. :D


" Godt språk med gode setningar        <---- tää vähän nauratti. :D Niin yksin kertaista ruotsia kirjoitin kun mahdollista. 

Logisk og fin oppbygging

Flott, alle referanser rett. Flott jobba    <------ Tää olikin yks päätarkoituksista. 

Du skriv bra. Det lovar godt framover   <-------- Jes!

Gode refleksjonar i oppgåve 2

Dette er kjempebra." " Dette er ei meget bra oppgåve. Du skriv systematisk og er konkret. Du svarar på det oppgåva spør om.  Du er flink med referansane."  :D 


Meget bra!!!! Hyvä minä!  

6 kommenttia:

  1. Jee, hienoa!!!

    Mun kielitaito on vissiin tosi bra, kun en edes ymmärrä noita sun saamia kommentteja :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Mun Norjan kielitaito taitaa olla parantunut, kun nuo ymmärsin. :-)

    VastaaPoista