sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Jännitystä elämään

Tällä on ollut vähän hermostunut päivä meillä. :D Tai Siis H:lla lähinnä. Minä olen vaan surruutellut ompeluhommia.

Mutta joo. Tänään pelataan sarjan viimeinen peli. Toissa pelin jälkeen kaikki näytti hyvältä ja näiden sarjassa säilyminen suhteellisen varmalta. Viime kierroksella kaikki mahdollinen meni kuitenkin päin mäntyä. Kärkijengit hävisivät mm. sarjan huonoimmille sun muuta pientä. Nyt on siis tilanne se, että viisi pohja jengiä taistelee paikasta pysyä sarjassa vielä ensi vuonnakin. Tällä hetkellä viimeinen tippuu varmasti. No mutta siis näistä muista neljästä yksi tippuu suoraan, yksi säilyy suoraan ja kaksi karsivat siitä, kumpi säilyy ja kumpi tippuu.  JA tänään on sitten nää ratkaisevat pelit!!!!Pahimmassa tapauksessa Sogndal tippuu pois ja meille olisi sitten taas majan muutto tiedossa. Mutta ei nyt mennä asioiden edelle vaan katellaan tää ilta ihan rauhassa. Häviökin kai voi riittää karsintaan jos muut pelaa vielä huonommin. Mutta NYT kaikki siellä toivotte meidän poikien voittoa ja muille häviöitä!!! Eiks jee?


4 kommenttia:

  1. Mulla alkoi tuosta mainoksesta soimaan päässä "Heja Brann, heja Brann..." Mies kun sitä on hoilannut joskus... :-D Kiva että teille kävi hyvin. :-) Sanoinko joskus että viime vuonna tosiaan ajettiin Sogndalin ohi (läpi?) kun matkattiin miehen veljen luo. :-)

    VastaaPoista
  2. :D Oiskohan auttanut jos oisit tota sunnuntaina laulellut? Hei et ookaan sanonut. Mutta seuraavan kerran kun ajatte täällä päin niin meille saa tulla pitämään kahvitaukoa!

    VastaaPoista