perjantai 2. marraskuuta 2012

Mahaa viime viikolta

Tässä mahaa tasan viikko sitten ( jumpan vetoon yllättäen lähdössä) eli viikolta 24 ja jotain. Olen muuten ihan totaallisen pihalla päivien, viikkojen ja kuukausien suhteen. Aina kun joku kysyy viikkoja niin olen vaan, että ööö.... ehkä...oisko.... No enköhän sitten viimeistään tajua kun pitää lähteä tositoimiin. :D

Koko komeus.

+ 8,5 kiloo lähtöpainoon. Heh heh. Ei muuten paljoa naurata.

Pallo


Nyt taas mennään jumppaan. Moi. Meilläpäs on siihen miun jumpan perään jumppatyttöjen ilta. Eli jatketaan jumpilla, pitsalla ja ehken vähän ulkoilullakin. :) Millonkohan olen viimeksi ollut missään? :)

Hauskaa viikonloppua teille!

7 kommenttia:

 1. Suhteellisen kunnioitettava maha jo!! Mullakaan ei ainakaan yhtään vähempää tota painoa tullu... ja mitäs se sikiö painaa jo? Jotain 300g?!?

  VastaaPoista
 2. Eikös ookin! :D Maha kulkee yläkäyrillä reilusti. :D Toivotaan, että on vaikka reilusti lapsivettä kun tuo painokin siihen tahtiin nousee. :D Ettei ainakaan tulisi mitään 5 kiloista monsterivauvaa sitten. ;)

  VastaaPoista
 3. hei! ihana massu :) täällä nyt rv38+6 ja painoa tullut 15kg, ensimmäisessä raskaudessa tuli kokonaisuudessaan 12kg :) ja mullakin maha on nyt kasvanyt koko ajan yläkäyrien yläpuolella, joskus rv 35 maissa tais hieman tipahtaa jonnekkin ylä-ja keskikäyrän väliin ja ultran mukaan meille on kuitenkin tulossa n.3,5kg vauva, että ei se mahan suuri koko onneksi tarkota aina isoa vauvaa :) Täällä viikko laskettuun tosiaan niin alkaa jo vähän jännittää millon tulee lähtö, tuo esikko 2v synty jo 38+0. Hyviä vointeja :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mirkku!

  Hui! Teillähän alkaa olla jo tosiaan jännät paikat siellä!!!! Tsemppiä tulevaan! Tule sitten kertomaan miten kaikki sujui!

  Olen tosiaan kuullut kans että ei se välttämättä tarkoita isoa vauvaa ja vauvan koko olisi enemmänkin perinnöllistä tai että ei ainakaan näin pienelle kun minä olen ole kovin todennäköistä syntyä hirveän isoa vauvaa. :)

  VastaaPoista
 5. Onmpa sulle tullut hyvänkokoinen masu :) Ihana! Ja minä en näe missään muualla "ylimääräistä" kuin mahassa. Toivon, että kun joskus tulen raskaaksi voisin pysyä noin hyvin kunnossa. Puss

  VastaaPoista
 6. IHANAA! Hieno masu sulla! Voi kun on kiva nähdä näitä kuvia!! Iso hali tulevalle isosiskolle täältä meiltä kaikilta!!

  VastaaPoista