keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Tenttiä ja Kynttilöitä

Tänne ei kuulu mitään ihmeellisempää. Olen tosiaan hulluna ( no tai siis muutama tuntia päivässä on minun hulluna) opiskellut RAM:in tenttiin. Siis liikkuvuus, anatomia ja motoriikka kyseessä. VArsinkin tuo anatomian osio on vaatinut pänttäystä kun 70 lihasta alkamis ja kiinnittymiskohtineen täytyi osata. :) Eilen oli vihdoin tentti ja olin siihen ihan valmis! Viikon lukeminen tekee kyllä tehtävänsä eikä enää yhtään olisi kiinnostanutkaan lukea. Tentti meni hyvin. Ja nyt oli muuten mustekynäkin mukana. :D Kirjoitin suoraan sillä ja melko virheetöntä svonskaa ( vai mikä lie onkaan - ruotsi + norja).

Tänään nautinkin sitten äysin vapaapäivästä. Aamulla vein Ennin tarhaan ja tein itselleni kunnon pekoni-muna aamupalan. Sitten siivosin koko huushollin ja lähdin keskustaan ostamaan joulujuttuja.  Tai siis lähinnä kynttilöitä kun huomasin ilokseni, että meidän neiti jätti vierailla kynttilät ihan rauhaan. Saa nähdä  miten täällä kotona sitten.... En kyllä koskaan ole suuremmin ollut mikään kynttilöiden polttelija, koska en tykkää hämrästä myyräilystä. No nyt kuitenkin tuntuu että on ne kynttilät ihan tunnelmallisia ja vähän helpottaa tota pimeyttä. :) Vanhuus tai mikä lie on iskenyt.


Tuikkukuppeja lautasellaan. Oli pakko ostaa tuo helmialunen kun oli niin nätti.Joulutähdenkin löysin.

Vähän tärähtänyttä...

Päädyin myös ostamaan keittiöön jouluverhot. Tähän mennessä en IKINÄ koskaan ole omaan kotiini laittanut mitään jouluista, vaikka olisinkin halunnut. Olen kuitenkin viettänyt joka ikisen joulun ( sen jälkeen kun muutin omaan asuntoon) poissa omasta kodistani, joten olen katsonut joulun laittamisen täysin turhaksi. Tänä vuonna lähdetään joulun viettoon kuitenkin sen verta myöhään, joten ajattelin edes pikkaisen jotain laittaa. Tosin verhot oli sovituksen jälkeen ihan tyhmät, joten päätin duunailla ne kunhan tässä ehdin. Tämä ajatus oli kyllä jo kaupassakin. Kiva vihdoin taas tehdä jotain!!!


Oikeesti se kangas ei ole ihan mitään säkkikangasta vaikka kuvassa siltä näyttääkin. :D Ompelen ehken vaan kapat ikkunoihin ja sitten painan/ompelen niihin jotain vähän jouluista tai sitten vaan ripustan jotain härpäkkeitä niihin roikkumaan sieltä verhotangosta. Härpäkkeistä puheen ollen löysin tollasia kivoja kivisydämiä, mitä ehken käytän tai sitten jakelen niitä joululahjoiksi. :D

Tälläsiä söpöjä tuoksupussejakin tarttui matkaan.

Ps. Huomenna on täällä kylällä isotapahtuma kun kylän kauppakeskuksen remontti on vihdoin valmis ja kauanodotetut uudelleen avajaiset on huomenna! Pitää varmaan mennä käymään. Tänään jo kurkin sinne uudelle puolelle, ja hienolta näyttää!

2 kommenttia:

  1. Kaunis kynttiläasetelma!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jenna! Mukava, että jaksat käydä kommenteillasi ilahduttamassa! :)

    VastaaPoista