torstai 1. marraskuuta 2012

Phil&teds

Jej!!!!! Vihdoin saapui odotettu paketti! En edes malttanut odottaa H:ta kotiin vaan raahasin ison ja painavan paketin kotiin ihan itse Ennin avustuksella. :)

Ennikin oli innoissaan ja yhdessä sitten perheen voimin koottiin vaunut kasaan! Ja tykättiin kaikki vaikka ei vielä ajelulle ehditty!


Heti piti päästä kokeilemaan. Näin mennään ihan yksin ilman pientä vielä.

Aluksi meinasin, että pärjätään vanhoilla vaunuilla ja hommataan niihin seisomalauta. Aloin kuitenkin empimään kun sain vähän negatiivisia kokemuksia laudoista ( mm. raskas työntää erityisesti YLÄMÄKEEN - uskon - ja epätasaisilla alustoilla, samoin lyhyt ihminen - minä - joutuisin laudan kanssa työnämään vaunuja ihan hassussa kumara-asennossa). Niin ja ei varmaan lauta olisikaan kovin kätevä näihin meidän talviolosuhteisiin. No joka tapauksessa hyvän tarjouksen osuessa silmään ja eri vaihtoedtoja punnitessani päädyin tilaamaan Ennille ja pienelle uuden, yhteisen menopelin.

Mukana tuli myös tupla sadesuoja( tässä vähän väärin asennettuna) - kätevää kun näkee läpi. :D E muuten viihtyi hyvin myös tuolla alhaalla.

Tässä sisaristuin alhaalla. Näin mennään kun vauva jo vähän isompi. Kun pieni on vielä ihan pieni, voi hän köllötellä tuolla ylhäällä makuuasennossa ja tuo olempi sisaristuin nostetaan sitten siihen päälle Ennille.


Sellaiset monsterirattaat ( kaksi vierekkäin ) hylkäsin jo ihan alussa ja tämä toinen alhaalla tai ylhäällä versio tuntui meille kätevimmiltä. On Enni kuitenkin vielä aika pieni kävelemään tota ylämäkeä keväällä ja me tullaan kuitenkin reissaamaan pitkin ja poikin tässä vuosien varrelle niin tämmöset tuplat on varmasti kätevät. Näissä meidän uusissa pEitäisi pystyä kärräämään vielä 6-vuotiastakin. :D Tosin silloin Enni saa kyllä kävellä ihan itse....

Nii ja Ennihän nukkuu tarhassa päikkärit vaunuissa, joten toiset on siitä puoleen kätevät. Ajattelin kuitenkin ottaa Ennin vanhat yhdistelmät alkuun vauvan käyttöön ja Enni saa nukkua tarhassa näissä uusissa - jos raahdin ne sinne viedä - tai sitten vien päikkäriin meidän jo rämät matkarattaat ( Arttu enon vanhat). Niissä E nukkuu nyt täällä kotona viikon loppuisin.

Uutena tuli myös talvihattu. <3


Mitäs tykkäätte?

Iiik ja huomenna barnehageni on kiinni niin pittää ottaa E mukaan kouluun kun meillä on tärkeä tenttiin valmistava viimeine luento!!!!

2 kommenttia:

  1. Näyttää tosi kätevältä menopeliltä! Meillähän on ne peräkanaa olevat ja hyvät on nekin, vaikkakin pitkät. Mut nähtiin Köpiksessä kesällä kolmosrattaat vastaavat, ni ei noi nyt niin pitkät olekaan....Ja lauta tosiaan on vähän epäkäytännöllinen. Nyt kun pitkästä aikaa käytin sitä, ni oli kyllä vähän keno asento.

    VastaaPoista
  2. Toivotaan että ovatkin sitten. :D Ainut että käsijarrulliset ois ehken ollut ihan oiva vaihtoehto tänne makiseen maastoon... Kolmosrattaat!!! :D Aika jono varmaan? Ja kiitos lautaneuvoista!

    VastaaPoista