lauantai 24. marraskuuta 2012

Lauantai

Tänään nukuttiin kaikki pitkään ja tehtiin aamupäivä kotihommia yhdessä. Vietiin sitten H lentokentälle ( niillä on kauden lopettajaiset Oslossa... ) ja tässä takapenkiltä napsastu kuva matkan maisemista;


En ole tainnut tänne aiemmin lentokenttäreissun kuvia laittakaan. Se lentokenttä on jossain kilometkin korkeudessa tossa meidän vastapäisellä vuorella ja maisemat sieltä on ihan uskomattomat! Sinäänsä jo hyvä syy lentää tänne. :D Vaikka nyt talvisin kait lennot ei ihan luotettavin matkustuskeino täällä ole. Säästä riippuen lennetään tai sitten ei. Vähän kun VR Suomessa. ;)

Kotona laitoin tytön vaunuihin unille ( kätevää kun nykyisin nukahtaa vaunuihin niin hyvin) ja lähdin pikakierrokselle keskustaan. Löysin mm. Ennille uuden karvatakin sen jo pieneksi jääneen leoparditakin tilalle. Ja kengät. Aika ihana. Täällä kotona pitikin sitten tunti käppäillä uusilla kamoilla kunnes tuli vissiin vähän lämmin.Äsken leivottiin Focaccia kohoamaan. Enni on taitava apulainen ja varmasti tulee hyvä leipä. Illemmalla tänne meille tuleekin sitten meidän kouluryhmäläisiä reilun 10 hengen porukka kun lupauduin illan emännäksi. Pidetään Tapas-ilta ja jokainen tuo mukanaan jotain syötävää. Kätevää kun opiskelijoiden parissa tämä nyyttäri periaate toimii hyvin. Vähemmän järjestettävää siis itselle.

Hauskaa lauantaita teille!

2 kommenttia:

  1. Ihana takki <3 Meidänkin neiti on kova auttamaan niin leipomisessa kuin muissakin kotihommissa. Ja nyt vauvanhoidossa, meille syntyi poika 6.11 :) Isosisko on ylpeä ja innoissaan uudesta perheenjäsenestä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Ai ihanaa! Onnea sylintäydeltä myös isosiskolle! Kiva kuulla, että teillä on lähtenyt kaikki hyvin käyntiin! Suloinen kuva sinulla lapsista! <3

    VastaaPoista