lauantai 4. helmikuuta 2012

Koti

Kotona ollaan. Helsingborgin kotona. Ollaan saatu kamat aikalailla hyvään ( ja erittäin suureen) kasaan. Melkein meinaa jo olla vähän haikee fiilis. Nyyyh. Silti positiivisella mielellä täällä pakkaillaan viimeisiä laatikoita ja suunnitellaan uutta kotia. Mutta onhan tämä meidän ensimmäinen yhteinen koti, jossa reilu kolme vuotta ehdittiin asua! Ennistäkin huomasi heti, että hän oikein nautti päästessään omaan huoneeseen ja tuttujen tavaroiden  luo, vaikka hyvin sekaista täällä onkin. :) Unetkin parani samantein kun pääsi omaan sänkyynsä nukkumaan. Nopeesti Enni varmaankin uuteen kotiin tottuu kunhan omat, tutut ja turvalliset tavarat on paikoillaan.

Tässä vielä muutama kuva meidän kodista sillon kolmen vuoden takaa, kun just oltiin muutettu. Nii ja meillä ei todellakaan ole enää noin siistiä. ;) Kiitos Ennin tavaroiden, jotka lojuu ympäri kämppää. 







Eilen olin muuten piiiiiiitkästä aikaa viettämästä tyttöjen iltaa ( pitkää iltaa ;) ) ihanimpaakin ihanimpien suomalaisten naisten seurassa. Yhtä tosin kaipailtiin, mutta onneksi ehdin vielä hänetkin treffaamaan maanantaina. Nää Helsingborgin suomalaiset on IHAN HUIPPUJA!!!! Kodin lisäks sitä poppoota tulee  kyllä sanoinkuvailematon ikävä! Onneks varmasti vielä törmäillään ja ainahan on tää virtuaalimaailma täällä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti