torstai 2. helmikuuta 2012

Tuleva Koti

Näkymä meidän tulevasta olkkarista. 
Tuolla ylhäällä se näkyy kun oikein tihrustaa. 

Eilen käytiin tosiaan vilkaisemassa sitä meidän tulevaa kotia. Ja ihan heti ei sellasta wau fiilistä jäänyt, mutta hyvä siitä varmasti tulee. Tämä asunto on omakotitalon alakerta. H.sta se tuntui hieman omituiselta, mutta samapa se miusta onko naapuri ylhäällä, alhaalla vai vieressä. Mutta näillä yläkertalaisilla on sisäänkäynti ihan talon toiselta puolelta ja kokonaan oma piha, joten heihin ei kuulema tarvitse edes törmätä mikäli ei tahdo. :) Perus naapurit siis. Vaikka ovat kuulemma todella mukavaa porukkaa ja tietenkin suuria jalkapallofaneja. Kooltaan asunto on reilu 90 neiliötä. Pihaakin meillä on ihan kivasti ja samoin terassia.

Parasta tässä asunnossa näiden nykyisten mielestä on sijainti. Tämä asunto on noiden etelävuorten yläosassa. :D Tossa elemmassa ( hiukan synkässä - kiitos tosiaan miun puhelimen)  kuvassa meidän tönö näkyy jossain tossa ihan keskellä. Siitä päräyttää esim. pyörällä alas keskustaan parissa minuutissa. No se ylös kapuaminen on tietenkin sitten toinen homma. ;) Onneks ollaan urheilijoita, niin uskaltaa näillä spinureisillä koittaa urakoida sen mäen ylöskin. Ja onhan meillä harjoitusta Helsingborgista. Sielläkin asuttiin mäen päällä. Käy se silti varmasti treenistä. :D Muuten kuulema tosi rauhallista aluetta ja kulman takaa alkaa ulkoilualue. Mennään Ennin kanssa käppäilemään sinne ensi viikolla niin kerron sitten enemmän. Nämä nykyiset asukkaat kehuivat tosiaan erityisesti tota etelärinnettä, sillä pihaan ja terassille paistaa aurinko aamusta iltaan. :) Siitähän me tykätään. He myös kertoivat, että kesät ovatkin täällä tämän laakso sijainnin vuoksi erityisen lämpimiä ja samasta syystä talvetkaan eivät erityisen kylmiksi pääse. Kelpaa. :D Juu ja sit tietysti nuo maisemat..... odotan kevättä oikein. Parhaimmillaan vuoren huipulla on lunta kesälläkin ja tämä kaunis näkymä sitten heijastuu vielä tosta veden pinnasta. Hmmmm.

Sisältä en tosiaan viitsinyt paljon ottaa kuvia, sillä se on vielä joidenkin muiden koti. Mutta siinä oli reilu eteinen, mikä on ihan huippu nykyiseen verrattuna. Sitten kaksi makuuhuonetta - pieni Ennille ja iso meille. Olohuone on suunnilleen saman kokoinen kuin meillä nyt. Keittiö sen sijaan on erillinen ja suht tilava. Tosin meidän Helsingborgin asunnossahan meillä on ruokailutila ja aamupalapöytä erikseen. Sille ei nyt valitettavasti ole mahdollisuutta, vaan ruokapöytä pysyköön keittiössä. Se mikä myös siukan harmittaa, on se, että vaikka keittiö on suht uusi, on esimerkiksi kaapistot ihan kauheita( semmosia koivunvärisiä, sähekaihtimien näköisiä ovia....) joten meidän nykyinen tyyli ei todellakaan tule sinne sopimaan. Meidän ruokapöydän kristallikruunu saa ainakin uuden paikan keittiö ulkopuolelta. :D Mutta eiköhän me jotain keksitä. Voi kai ne ovet vaikka vaihtaa myöhemmin jos siltä tuntuu... Muutenkin se kämpän väritys ei ihan napannut. Ovet on tota samaa puuta ja nää edelliset ovat juuri maalanneet kaikki seinät vaaleankeltaisiksi. Jepjep. Paitsi Ennin huone, joka on vaaleansininen valkeilla junien kuvilla. :D No maalailu nyt on pikku homma. Kylppäriin olin ihan tyytyväinen ja boonuksena "löytyikin" vielä yksi extrahuone. Tämä viimeinen huone on heillä varastotilana, sillä siellä ei ole kunnon lämmitystä, eivätkä he sitä muuhun käyttöön ole tarvinneet. Me tietenkin heti suunniteltiin sinne punttista. :D Tai sitten saa jäädä saman tyyliseksi säilytyshuoneeksi. Kaappitilaa tässä asunnossa miusta oli hieman niukasti. Viime yö menikin sitten tietenkin sisustaessa. :)

No mennään huomenna Helsingborgin kotiin pakkaamaan kamat valmiiksi. Ollaan siellä tiistaihin saakka, joten ehken joutuu tekemään muutaman reissun ikeaan ja muutamaan sisustusliikkeeseen. ;)

Niin ja kiva kun jäit matkaan Jane.

Published with Blogger-droid v2.0

1 kommentti:

  1. voi helev***i mitä kirjoitusvirheitä tässäkin tekstissä.... no niitä varmaan nähdään jatkossakin... soriiii.

    VastaaPoista