torstai 16. helmikuuta 2012

Sadetta


Aikamoinen poseeraus neidiltä yks ilta. :D

Täällä on tyhmä sateinen päivä tänään. Olin suunnitellut että mennään pitkälle lenkille Ennin kanssa. Käveltiin kuitenkin tonne urheilukeskukselle ja oltiin likomärkiä. Tulin sitten nukuttamaan neidin tänne huoneeseen. Alkaa kieltämättä tää pienessä huoneessa asuminen jo vähän tylsistyttämään. :) Jopa hotelliaamiainen alkaa tökkimään. No huomenna tullaan Suomeen ja mummojen pöperöille. Tulee muuten meikäläiselle semmonen kuntokuuri että ette uskokkaan. Nyt on reilu kaks viikkoo vaan löysäilly ja treenannut joku 4 kertaa. :D

Siitä puheen ollen sain pari tuntia maaliskuussa alkavaan lukkariin. Alan ohjaa ainakin sellasta step og styrke - tuntia. Olen tyytyväinen! Nyt vaan suunnitteluhommiin! Ainut et eka levyt on jossain muuttolaatikossa ja eka tunti ois heti kun tuun takas. :D Kait se silti fiksaantuu.

Mut jeeeeee huomenna Suomeeeen näkee kaikkii ihania! Tää yö ollaankin kaksin Ennin kaa kun H on pelireissulla. Nähdään sit kolmen viikon päästä. Ei oo Enni ja isi vielä olleetkaan erossa näin kauaa.

Published with Blogger-droid v2.0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti