maanantai 20. helmikuuta 2012

Suomessa

Täällä Suomessa ollaan ja sen verta hulinaa on ollu ( niinku normaalistikin) ettei paljon koneen ääressä kerkee istua. :D Pieni vieroitus tekee varmaan ihan hyvää ton hotellijakson jälkeen kun kone oli auki suunnilleen 24 tuntii vuorokaudessa.

Lentomatka meni Ennin kanssa ihan yhtä hienosti kun ennenkin. Tosin vaihtolennon odotus venyi Oslossa nelituntiseksi Suomen lumipyryn vuoksi. Enni viihtyi kuitenkin kentän lekki paikalla ihan ongelmitta. Tavaraa meillä oli kun kymmenenhenkisellä perheellä, joten onneksi oli apua vastassa. Ai niin. Ja aika hauska oli se alkumatka, koska Enni nukahti jo lentokenttä bussiin. No nostin sen kentällä ( Songdalin minikentällä) sellaselle penkille nukkumaan niin sain tehtyä lähtöselvityksen ihan rauhassa. Check in:n aikana neiti nukkuin siinä tavarahyllyllä, että sain laukut ja muut pikku sälän menemään hihnalle. :D Ekaa kertaa jouduin myös maistaa Ennin juomapullon sisältöä, että sain vietyä sen koneeseen.

Täällä olen ehtinyt jumppailemaan ja näkemään paria tärkeintä ystävää ja tietenkin Hannun perhettä. Sit sattumalta olen treenatessa törmännyt muutamaan entiseen, erityisen mukavaan kollegaan. :) Juu ja eilen oli Combatin kvartaali-koulutus ja voin muuten sanoo, et RANKKA ohjelma tuloillaan! Ihan huippu! Koulutuksen päätteeks olikin sit ihan lyxiä istua hierontatuolissa rentoutumassa.

Tänään on ollukin laiska ja väsynyt päivä. Olen vaan hoitanut sairasta Enniä. Kyllä ihan äidin sydämmeen sattuu kun pieni muru sairastaa ekaa kertaa kunnolla. Yöllä 12 aikaan neiti aloitti oksentamisen ja oksentellikin sitten läpi yön. Aamulla ei mennyt alas edes vesi. Kaikki tuli ulos. :D Eiks oo kiinnostavaa vai? Nyt on sentään jo pikkaisen vettä pysynyt sisällä. Muuten murunen onkin vaan nukkunut äitin sylissä päivän. Mutta olipahan muuten mielenkiintoinen yö. :D Miekin olin ihan yrjössä aamulla ja nyt vasta pääsin suihkuun. Pitäis melkein laittaa tähän kuva pirteästä itsestäni lähes kokonaan valvotun yön jäljiltä ja muutenkin univelkaa allla. :D Melkonen harakka. :D

Palaillaan taas. Yritän saada kuviakin laitettua.

2 kommenttia:

  1. Paranemisia Ennille. Tuleeko compatista VIELÄ rankempi kuin se nykyinen? En varmaan uskalla mennä kun compat muutenkin aina melkein kuolema:D

    VastaaPoista
  2. Onneks aletaan olee jo terveitä. Ja kyllä! Combat tulee olemaan vieläkin rankempi. :D Niinku aina. JA kyllä - todellakin uskallat mennä!

    VastaaPoista