torstai 9. helmikuuta 2012

Lintuna ilmassa

Nää kuvat oli ihan unohtuneet.... eli tässä pari kuvaa Norjasta linnun näkökulmasta. Tai lentokoneen tarkennettuna.

Juuu u. Tällä lennettiin. 

Oooo...kaunista?

Jossain tuolla me sillon ajeltiin autolla...

Ja tuolta läpi myös.

Pilvien yllä.
Tänne Sogndaliin ei pääse oikeastaan muuten kun lentämällä. :D Tai siis jos haluaa päästä tänne ihan ihmisten ajoissa. Omalla autolla se reilu 5 tuntia vuoriston läpi, bussilla 9 tuntia JOOO YHDEKSÄN tuntia tai lentokoneella 40minuuttia. Oslosta siis. Tänne lentää ainoastaan yksi lentoyhtiö ja heillä on varmasti ( tai ainakin haluan kovasti uskoa niin) erikoiskoulutetut lentäjät, ketkä täällä vuoristossa lentelee. Ainakin tämä Sogndalin lentokenttä on korkealla vuoren huipulla ja kiitoradan koko pituus käytössä. Jos ilma on pilvinen, niin sukeltaa kone pilvistä suoraan kiitoradalle. Näin kertoi H, joka viimeksi lensi lumipyryssä. Nyt meillä oli onneksi aika kirkas ilma ja maisemat matkalla ihan huimaavat. Todella upeat.

2 kommenttia:

  1. Mies olis varmaan valmis tappaan jos pääsis lentään tota konetta :D Unelma-ammatti, täytyy varoa ettei pääse kattoon sun blogia tai kohta me ilmestytään niille kulmille :D

    VastaaPoista
  2. :D :D :D Varmasti ois ainakin haastetta näissä maisemissa. :D Tai niin ainakin kuvittelisin. :D Tervettuloa vaan. ;) Ja mukava kun olet mukana lueskelemassa.

    VastaaPoista