sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Norjalainen äitien päivä

Tonne menee se ulkoilualue, missä tänään käytiin.
Aurinko
Tuolla näkyy hieman keskustaa
Täällä ylhäällä. Meidän uusi kotikin näkyy tässä kuvassa. :) 

Sori TAAS näitä maisemakuvia... mutta vielä ne jaksaa minuu ihastuttaa!!! Nää räpsin viime viikolla kun urheilin vaunujen kanssa kattomaan meidän tulevaa kotia... ja tuli muuten lämmin niitä vaunuja lykkiessä.

Täällä Norjassa vietetään tänään äitien päivää. Me juhlitaan vastaisuudessakin kyllä vasta suomalaisittain toukokuussa.

H oli tänään vapaa päviä, joten käytiin tutustumassa kaupunkiin koko perheen voimin. Ja tämä onkin suurempi paikka mitä odotettiin! Käytiin myös käppäilemässä siellä aiemmin mainitsemallani ulkoilualueella tuolla vuorilla. Aikamoinen matka jaksettiin kavuta ylös, kunnes oltiin rättipoikki ja käännyttiin takaisin. :D Varmasti hyvät vaellusmaastot kesää ajatellen. Tää huomiona erityiselle yhden Marian Mäkelälle.... ;) H ja E kylläkin laskivat pulkalla ton takastulomatkan. Onneks ei mennyt vauvapulkka rikki muutamasta eksta kilosta...

Hei ja miulla on huomenna työhaastattelu tonne liikuntakeskukselle!!! Jeeee!Published with Blogger-droid v2.0

3 kommenttia:

 1. Ihanat maisemat muru! Tullaan kyllä varmasti sinne kesällä vaeltamaan ja nauttimaan vuoristoilmasta, niin ja parhaasta seurasta ;)Siis jos tuolla Marian Mäkelällä tarkoitit minuu :D

  -Maria

  VastaaPoista
 2. No tottakai tuutte! :) Ja tolla Marialla tarkotin sinuu - Marian( siun ) Mäkelällä tarkotin siun miestä. :D Eikös Pasi tykkää vaellella ja retkeillä? Hannukin sanoi, kun puhuttiin että varmasti tykkäisitte täällä vaellella, nii et sit kun Pasi pääsis tänne vuorille niin sitä ei sit näkyiskään viikkoon. :)

  VastaaPoista
 3. Eli mie en osannut lukea, vaan luulin, että sie et osannu kirjoittaa :D Ja ootte kyllä siinä oikeassa, että jos Pasin vapauttais noihin maisemiin, niin sitä ei ihan helposti takaisin sieltä sais;) eli mie tulen teille ja Pasi menee retkeilee vuorille.

  VastaaPoista