tiistai 28. helmikuuta 2012

Mikä viikko!

On tosiaan ollut aikamoinen viikko meillä. Ei ihan selainen mitä kuvittelin. Mutta aina ei mene suunnitelmat ihan putkeen ja niinhän se vaan on.

Yllättäen ( juu todellayllättäen) mie sain sen Ennin taudin heti putkeen. Nyt on oikeestaan eka päivä kun olen melkein kunnossa. Eilinen junamatkakin oli aika mielenkiintoinen voin sanoa. :D En ollut aamulla todellakaan mitenkään kunnossa, mutta suht hyvänä kuitenkin niin uskaltauduin lähtemään. Enkä usko, että enää tartutankaan muita, koska kuitenkin paikallani istuskelin. Junassa oltiin leikkivaunussa ja Enni siellä ihan innokkaana touhusi muiden lasten kanssa. Neiti nukahtikin sitten syliin oikein nätisti. Tässä vaiheessa äiti teki kuitenkin suuren mokan ja aloin valmistelemaan melkein heti Enniä junasta poistumiseen, ettei sitten tulisi kiire, sillä oltiinhan jo melkein perillä ( ei muuten oltu). Eihän siitä tietenkään mitään tullut ja Enni heräsi jo puolentunnin unien jälkeen. Hyvä mie. No saipahan tyttö leikkiä vielä hetken. Sitten tietenkin pienen kiukun saattelemana puettiin ulkovaatteet päälle ja mentiin alavaunuun kaikkien kamojemme kanssa odottelemaan että oltaisiin perillä Kuopiossa. Ihmettelin kun vain muutama muu alkoi valmistautumaan lähtöön, sillä Kuopio oli ton junan päätepysäkki. Kai ne oli vaan jotain outoa suomalaisporukkaa, jotka ei hätäile. ;) Tässä vaiheessä tajusin kattoa kelloa ja VÄLÄYS! Olin elänyt koko ajan tunnin etuajassa. Kyseinen pysäkki ei todellakaan ollut Kuopio. Onneks en hypännyt pois junasta. Ja koko tää show ihan turhaan. Niin tyypillistä. Raahauduttiin noloinan takas ylös ja Enni taas leikkimään. Tais aivot ainakin olla vielä vähän pehmeenä.

Mut meidän viikko meni siis tylsästi sairastaessa. KIITOS KIITOS KIIITOS mummille hoivaamisesta ja miun ihanille ystäville ( tähän kuuluu myös Anni ja Hanna), jotka jaksoi tulla kattomaan meitä sairaita! Kävin muuten myös uuden pumpin kvartaalissa sunnuntaina ( olikohan hyvä ajatus? Epäilen kovin vaikka sillon olo ihan ok olikin) ja sit kokeilee vihdoin tankotanssia. Noistakin voisin tehdä omat postaukset, jos vaan täällä saan aikaiseksi. Pumpista ei kylläkään ole paljon mitään sanottavaa, sillä kaikki keskittyminen meni hengissäselviämiseen, joten paljon mitään muuta en muistakaan. :D Onneks muistin ottaa sentään uuden kitin mukaani, joten saan siitä opiskella.

Ps. sori taas tällanen kuvaton postaus. Ei oo kameraa mukana ja jotenkin puhelimen Blogger ei oo toiminu lainkaan. Eilenkin tein junassa oikein kivan, kuvapainotteisen postauksen mut en vaan tuhannen yrittämisen jälkeen saanut sitä lähtemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti